Case Study: Blenheim District High School

Case Study: Blenheim District High School

School: Blenheim District High School
Location: Blenheim, Ontario
Date: March 2019
Space: Learning Commons

Client Challenges: The library was old, outdated, and uncomfortable. Lacking in versatility, the library was noisy and laid out in a chaotic and "blocky" way which led to reduced productivity.

Accent Environments Solution: Create a more functional, flexible learning commons. By incorporating a variety of seating options for students, they would be able to choose which works best for them. Make spaces suitable to varied tasks to allow for individual, collaboration and social endeavours.

"Accent continues to show that our satisfaction with their service and products is of the utmost importance!"

"I have received extreme attention and care throughout this journey as we renovate the library. The products are of the highest quality and the staff and students love the upgrades! The library looks amazing! It has been a pleasure to work with Accent on this project."

- Trista Buchanan, Library Supervisor Blenheim District High School

View Full Case Study PDF

comments powered by Disqus